+36 70 312 9771

Esztétikus fogtömés - Forest & Ray Dental

Blog

fr dental opening pic

Házi gyógymódok szájszag ellen

Szájszag ellen: Vessen véget a kellemetlen szájszagnak természetes módszerekkel! Számos gyógynövény, házilag készült szájvíz segíthet nap mint nap a szájszag legyõzésében. Cikkünkbõl megtudhatja, mik ezek a házi gyógymódok.

FR dental

Felkészülés a fogászati kezelésre

Mikre kell figyelni egy fogászati kezelés elõtt, közben és utána? Ismerd meg azokat a teendõket, amelyek gördülékenyebbé teszik a fogászati kezelést!

fogtömés budapest

Az esztétikus tömés nyomában

Esztétikus tömés: Régen a lyukas fogra csak egy megoldás volt, az amalgám tömés. Ez a tömõanyag sajnos amellett, hogy nem esztétikus, káros is egészségünkre. Szerencsére ma már esztétikus fogtömõ anyagok széles palettájából választhatunk. Ismerd meg õket!

A 4 leggyakoribb foghíd

A foghidat különbözõ módon lehet rögzíteni… Ebben a cikkben a 4 leggyakoribb rögzítési mód szerint mutatjuk be a foghidakat.

fog beültetés

Fog implantátum és a fogápolás

A fog implantátumok odafigyelõ ápolást igényelnek, hogy sokáig megõrizzék funkciójukat és kinézetüket. De mit tehetünk, hogy ezek a csodás fogászati eszközök meg is kapják ezt a mindennapos törõdést? Cikkünkben erre adunk választ.

Fogselyem FR Dental

A helyes szájápolásról

A legtöbb fogászati probléma, mint például a fogszuvasodás, a fogíny és fogágy gyulladás széles körben elterjedt betegségek.

Bölcsességfog húzás FR Dental

Bölcsességfog húzás – érdemes halogatni?

A bölcsességfogak komoly fogászati problémákat okozhatnak, miközben élettani hasznuk elhanyagolható. De mikor jön el az idõ, hogy eltávolíttassuk õket, mi történik az operáció alatt, és mire számítsunk utána? Errõl olvashatnak alábbi cikkünkben.