Extra kedvezményes fogtisztítás!

Extra kedvezményes fogtisztítás!

Extra kedvezményes fogtisztítás és fogkőleszedés

A csomag tartalma:

  • Teljes körű ultrahangos fogkőeltávolítás
  • Fogpolírozás
  • Szájápolási tanácsadás

 

A kezelést dentálhigiénikus szakember végzi. Az ár a professzionális Airflow technológiával való fogtisztítást nem tartalmazza! 

Extra kedvezményes professzonális fogtisztítás: 7990 Ft

Ajánlat leírása:

Mi a fogkő? A fogkő nem más, mint lerakódott és kikristályosodott szennyeződés a fogak felszínén, melyet hagyományos otthoni szájápolás révén nem lehet eltávolítani, ehhez rendelői ultrahangos fogkőeltávolítás szükséges. Enélkül a fogkő egyre nagyobb méreteket ölt, valójában egy zsúfolt baktériumtelep alakul ki. Ez gyulladást eredményez, mely rövid idő múlva folyamatossá válik: a fogíny begyullad, majd ez átterjed a fogágyra, ami már is fájdalmakkal jár. A gyulladás tovább súlyosbodhat és odáig fajulhat, hogy a fog elhal, meglazul, azután kiesik.

 

Érvényes: 2019. október 31-ig.​

A kedvezményes ajánlat részletei:

  • A kedvezmény a csomag minden elemének együttes igénybevételére vonatkozik, részekre nem bontható. Amennyiben a csomagban foglalt kezeléseket egynél több időpont során végezzük el, a csomag teljes díja az első időpont során fizetendő.
  • A kedvezményes csomagajánlat visszavonásig érvényes.
  • A 3000 Ft értékű kedvezménykártya bármilyen, másik időpontban igénybe vett kezelésre felhasználható és 1 évig érvényes

Időpont foglalás

Születési dátum:

Elérhetőségeink

Map

NYITVA TARTÁS

Hétfő 08.00 - 19.00
Kedd 08.00 - 20.00
Szerda 08.00 - 20.00
Csütörtök 08.00 - 20.00
Péntek 08.00 - 20.00

Előzetesen telefonos időpont
egyeztetés szükséges!