Garancia

A Forest & Ray fogászaton fontosnak tartjuk, hogy hosszú távú megoldást nyújtsunk pácienseinknek fogászati problémáikra. Azért, hogy minél tovább élvezhesse a mindennapokat egészséges fogaival, számos kezelésünkre garanciát kínálunk Önnek.

Garanciák

Kezelés Év
Fogtömések 1 év
Fogsorok 3 év
Koronák 3 év
Hidak 3 év
Szájsebészeti beavatkozások (implantátum beültetés, lágy rész műtétek) 3 év
Fogászati implantátum 10 év*
 

*10 év gyártói garancia jár a beültetett implantátumokra, de ez nem vonatkozik magára a beavatkozásra. Tehát ha az implantálás sikertelen és azt anyag hiba okozza, akkor az implantátum ingyenes, de a sebészeti díjat ki kell fizetni.

Speciális helyzetek a garancia elbírálásakor

Minden garanciális esetet egyénileg bírálunk el, a garancia mértéke függ a páciens egészségi állapotától, életvitelétől és a szájhigiénia állapotától. Így például speciális esetnek számít, ha a páciens erősen dohányzik, nem megfelelően táplálkozik vagy esetleg valamilyen káros szenvedély rabja, illetve nem tartja be az orvos által javasolt fogtisztítási technikákat. 

A garanciális igény érvényesítéséhez alapvető követelmény a féléves, díjmentes ellenőrzéseken való rendszeres részvétel.

Ezek hiányában, illetve az életvitelből, egészségi állapotból, betegségekből fakadó sikertelen kezelések esetén fenntartjuk a jogot, hogy a garanciát elbírálás után érvénytelenítsük.

Nem vállalunk garanciát az alábbi kezelések esetében: 

  • Gyökérkezelés
  • Ideiglenes pótlások
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogfehérítés
  • Csontregeneráció (Csontpótlás, Arcüreg emelés)