Dentálhigiéniai kezelés a magabiztos mosolyért – vezető szépségblogger ajánlásával

A népszerű hazai szépség site, a Zomilla Beauty and Style bloggere, Monos Adél a közelmúltban a Forest & Ray Dental rendelőnket választotta dentálhigiéniai kezelésre. Adél vezető hazai szépségbloggerként pontosan tudja, hogy az egészségesen karbantartott fogsor elengedhetetlen a magabiztos megjelenéshez.

Ahogy azt vezető fogorvosaink a páciensnek elmondták: a fogakon és az ínyszél alatti felszínen kialakuló kemény, elmeszesedett réteg, a fogkő képződése fokozza az íny- és fogágybetegségek, illetve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

dentálhigiéniai kezelés

A fogkőtől otthoni körülmények között sajnos nem lehetséges megszabadulni, ugyanis a hétköznapokban használt hagyományos eszközök - a fogkefe és fogselyem - nem alkalmasak a kialakult réteg eltávolítására. Erre a megfelelő módszer a rendelőnkben is végzett rutineljárás, a dentálhigiéniai kezelés, amely a fogkőeltávolítást és a fogfelszín csillogóvá polírozását foglalja magában.

A kezelés számos előnnyel rendelkezik. A már említett szájüregi betegségek és fogszuvasodás megelőzése mellett szebbé, világosabbá válnak fogak, növekszik komfortérzet és magabiztosság, és a rendszeres fogkőeltávolítással megelőzhetőek a nagyobb költségekkel járó fogászati kezelések.

dentálhigiéniai kezelés

A kezelés megkezdése minden esetben egy gyors állapotfelméréssel kezdődik. Ezt követően érzéstelenítő pasztát kenünk fel a fogak és az íny felszínére, hogy az amúgy is fájdalommentes kezelés az esetleg érzékenyebb pácienseknek egyáltalán ne okozzon kellemetlenséget. Következő lépésként egy ultrahangos készülékkel megkezdjük a fogkő eltávolítását, amely a fogkövesedés mértékétől függően 10 perctől fél óráig is tarthat. Utolsó lépésként egy speciális eszközzel és polírozó pasztával tökéletesen simává, csillogóbbá tesszük a fogakat. A fogkőeltávolítás és polírozás után fogorvosunk szájápolási tanácsadással zárja a kezelést, hogy páciensünk minél tovább, a megfelelő módszerrel és technikával tarthassa fent szájürege és fogai egészségi állapotát.

dentálhigiéniai kezelés

Monos Adél számára nem ismeretlenek az ilyen jellegű, egészséges szépséget biztosító kezelések, hiszen több éve sikerrel működteti szépségtanácsokkal foglalkozó oldalát, többek között kiváló kapcsolatot ápol olyan cégekkel, mint az Avon és  szerepelt az m1 Rúzs és Selyem műsorában is.

 


Kattintson, tekintse meg dentálhigiéniai kezelésünk árát, és foglaljon időpontot már most!

Ár: 8.000 Ft

Rendelőnkben most kedvezményes áron vehet rész fogászati konzultáción. Tartalma: Fogászati állapotfelmérés és panorámaröntgen rendelői felhasználásra.

Tovább olvasom