Első látogatásom a Forest & Ray fogászaton

Sokakkal egyetemben én is hanyagoltam a fogászat témát már évek óta - a sok rossz tapasztalat miatt, amit gyerekként szereztem. Ezek után hatalmas megkönnyebbülést éreztem, amikor beléptem a szép világos, letisztult váróterembe. Előttem egy kislány volt bent, kifelé menet szélesen vigyorgott és készített egy képet a fogorvosával. A félelmem egy pillantás alatt elszállt, otthonosan éreztem magam a Forest & Ray-nél.

Fogászat Budapest
Fogászat Budapest

Miért félnek az emberek a fogorvostól?

Nagyon sokféle félelemtípus létezik, ha az emberek a fogorvosra gondolnak. Félelem a fájdalomtól, a kérdőre vonástól, illetve a felmerülő költségektől. Azt kell, hogy mondjam, hogy a praxismenedzserrel, Ferenccel és a fogorvossal, Dáviddal való találkozásom után teljesen elszálltak a kételyeim. Átjárt a nyugalom és a biztonság érzete - ezek azok az érzések, amik elfogják az embert, ha érzi a szakértelmet és magabiztosságot a fogászat munkatársaival való beszélgetés közben.

A számonkéréstől való félelem

Hát igen, annyi év után először a fogorvosi székben...megmondom őszintén, kicsit féltem a kérdőre vonástól - főleg a rossz szájhigiéniám és szájszagom miatt. Hála az égnek, semmi ilyen nem történt. Először készítettek rólam egy panorámaröntgent, majd a fogorvos megvizsgálta a fogaimat, miközben én a meglepően kényelmes fogorvosi székben ültem. Azt gondoltam magamban: “oké, ez eddig túl jól ment, most biztos jönni fog a számonkérés a rossz fogaim miatt”. Tévedtem. Ehelyett Dávid, a fogorvosom gratulált Nekem, hogy annyi év után rávettem magam, hogy eljöjjek. Elmagyarázta, hogy mi a probléma a fogaimmal úgy, hogy én is megértsem. Ezután készített nekem egy kezelési tervet.

Fájdalomtól való félelem

Ahogy korábban is említettem, nagyon sok oka van annak, hogy az emberek félnek a fogorvostól, ezek közül a legnépszerűbb a fájdalomtól való félelem. Amikor megkaptam a kezelési tervet, csak egy dologra tudtam koncentrálni: nekem ez az egész több hónapos fájdalmat jelent. Fogorvosom látta rajtam a félelmet, ezért elmagyarázta, hogy mennyire megváltozott a fogászat az évek során a jó irányba. Egy terület kiemelkedően fejlődött, a fájdalommentes fogászati eljárások területe. Megkönnyebbültem, hogy megmutatta nekem a a legmodernebb felszereléseket és mesélt a fájdalomcsillapító anesztézia legújabb újításairól. Ezután már rögtön kényelmesebben éreztem magam a fogászati székben.

Fogorvos Budapest

Megengedhető fogászati kezelések

A következő ok, amiért sokáig halogattam a fogászati kezeléseket, az a költség. Felkészültem a legrosszabbra, ezzel ellentétben meglepődtem, mennyire reális és elfogadható árat kaptam a kezelésekre. Jóval alacsonyabb volt az ár, mint amit akárhol ajánlottak volna Nyugat-Európában. Végül eléggé rosszul éreztem magam, hogy főleg az árak miatt halogattam ennyit a fogorvost, pedig nem is volt okom rá. Rájöttem, hogy egyáltalán nem spóroltam azzal, hogy évekig halogattam a látogatást.
Fontos leckék, amit az első látogatáson tanultam

A szakcikkek írása és az első látogatásom során is folyamatosan megtapasztalom a szakértelmet, melyet a Forest & Ray fogászat munkatársai nyújtanak. Megtanultam, hogy a minőségi fogászati kezelés elérhető számomra is Budapesten. Emellett azt is megtanultam, hogy a költségek csak halmozódnak, ha nem megyek el rendszeresen fogorvoshoz. Megéri aktívnak lenni. Látogasson el Ön is a Forest & Ray fogászatra Budapesten, és legyen olyan nagyszerű élményben része, mint amilyenben nekem volt. 

 

Ár: 17.000 Ft

A fogszabályozást csak alapos előkészületek után lehet elkezdeni: akciónk keretében kedvezményes áron állítjuk össze a kezelési tervet.

Tovább olvasom