Fájdalommentes fogkőeltávolítás – blogger ajánlásával

Bogdándi Virág, a népszerű Virág’s Lab blog írója, nemrégiben dentálhigiéniai kezelésen vett részt a Forest & Ray Dental rendelőjében. Cikkünkben olvashattok Virágról, kezelésünkről és persze az élményeiről.  

Mit kell tudnunk rólad, mivel foglalkozol?

„Bogdándi Virág vagyok, 24 éves vegyész PhD hallgató. Egyetemi tanulmányaim mellett aktívan vezetem Virág’s Lab című blogomat, ahol rendszeresen osztok meg outfit fotókat, stílustippeket, beauty posztokat valamint személyesebb hangvételű bejegyzéseket is. Célom, hogy inspirációt nyújtsak a hozzám hasonló korosztálynak és megmutassam nekik, hogy a stílus nem pénz, hanem egyéniség kérdése. Mindenki számára elérhető ruhadarabokat viselek, így maradok hiteles olvasóim számára, emellett előszeretettel csempészek magyar tervezői termékeket is a szettekbe, ezzel is népszerűsítve a fiatal tehetségeket. A divattal és szépségápolással kapcsolatos bejegyzések mellett nagyon fontosnak tartom, hogy közel álljak olvasóimhoz, ezért gyakran írok személyes bejegyzéseket, amelyek a visszajelzések szerint nagyon népszerűek.”

Bogdándi Virág
Bogdándi Virág a Forest & Ray Dental rendelőjében

Egyetértesz abban, hogy a tökéletes megjelenés alapja egy szép mosoly?

„Próbálok az élet minden területén pozitívan állni a dolgokhoz és minél többet mosolyogni. Egy megnyerő mosolyhoz azonban hozzátartozik a szép, ápolt fogsor, így fogaim egészsége nagyon fontos számomra. Ezért is látogattam el a Forest & Ray Dental fogászatára, ahol dr. Polgár Katalintól kaptam egy dentálhigiéniai kezelést, valamint a doktornő hasznos tanácsokkal is ellátott fogaim épségének megőrzése érdekében.”

A dentálhigiéniai kezelésről

A szép és egészséges fogak megmaradásának egyik feltétele a fogkövek rendszeres ellenőrzése. Erre azért van szükség, mert a fogakon és az ínyszél alatti felszínen kialakuló kemény, elmeszesedett réteg, a fogkő képződése fokozza az íny- és fogágybetegségek, illetve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

Fogászati állapotfelmérés
Fogászati állapotfelmérés

Sajnos a fogkőtől otthoni körülmények között nem lehetséges megszabadulni, ugyanis a hétköznapokban használt hagyományos eszközök - a fogkefe és fogselyem - nem alkalmasak a kialakult réteg eltávolítására. Erre a megfelelő módszer a rendelőben végzett rutineljárás, a dentálhigiéniai kezelés, amely a fogkőeltávolítást és a fogfelszín csillogóvá polírozását foglalja magában. A legmodernebb technológiával, ultrahangos készüléket használva tisztítjuk meg a fogak felszínét.

Ultrahangos fogkőeltávolítás
Ultrahangos fogkőeltávolítás

A kezelés számos előnnyel rendelkezik. A már említett szájüregi betegségek és fogszuvasodás megelőzése mellett szebbé, világosabbá válnak fogak, növekszik a komfortérzet és a magabiztosság, továbbá a rendszeres fogkőeltávolítással megelőzhetőek a nagyobb költségekkel járó fogászati beavatkozások is.

Szájápolási tanácsadás
Szájápolási tanácsadás

Hogyan érezted magad a kezelés közben?

„Nagyon jól éreztem magam a kezelésen, ugyanis a személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt, doktornő pedig értékes információkat osztott meg fogaim állapotáról illetve arról, hogy mire érdemes odafigyelnem a fogápolás során.” 

Fotó: Martinek Ádám


Kattintson, tekintse meg dentálhigiéniai kezelésünk árát, és foglaljon időpontot már most!

Ár: 8.000 Ft

Azok a gyermekek, akik rendszeresen járnak fogorvoshoz, nem félnek annyira a fogorvostól és tudatosabban figyelnek később a fogápolásra is.

Tovább olvasom