Újévi FOGadalmak

Legyen 2019 a káprázó mosoly éve!

Régóta tervezi, hogy elmegy a fogorvoshoz megcsináltatni a fogait, de valahogy mindig elmarad? Pörgesse fel az eseményeket, és fogadja meg Újév alkalmából, hogy ellátogat a fogorvosához!

A továbbiakban javaslatokat olvashat a fogadalmához:

Legyen 2018 a mosolyod éve!
Legyen 2018 a mosolyod éve!

1.Elmegyek konzultálni fogorvosommal, és elkezdem a szükséges kezelést

Nagyon fontos, hogy legalább évente egyszer ellátogassunk fogorvosunkhoz, aki felméri az aktuális állapotunkat, és ha szükséges, kezelési tervet készít. Általában a  felmérés része a panoráma röntgen is, amely segítségével nagyon sokféle probléma diagnosztizálható. Előfordulhat ugyanis, hogy például egy komolytalanul kezelt fogérzékenység mögött jóval komolyabb probléma bújik meg. Szerencsére ezek a problémák az állapotfelmérés alatt észrevehetőek, és később fogászati kezeléssel orvosolhatóak.

Konzultáció és röntgen akciósan ITT

2. Elkezdek fogszabályozót hordani

Tudta, hogy akár felnőtt korban is elkezdheti a fogszabályozást? Szerencsére ma már felnőttként is rendezheti fogait, ráadásul nagyon sok lehetőség áll rendelkezésére. Választhat rögzített fém fogszabályozót, esztétikus fogszínű változatot vagy akár szinte láthatatlan, kivehető készüléket is.

Tini vagy? Van egy különlegesen akciós ajánlatunk a számodra! Kattints ide!

3.Évente kétszer ellátogatok egy dentálhigiénikushoz

Tudta, hogy az otthoni fogápolás nem elegendő fogai tisztán tartásához? Ugyanis vannak olyan részek fogsoron, amit csak szakember tud megtisztítani. Ezeken a területeken könnyen fogkő alakul ki, mely a rossz lehelet mellett több betegséget is okoz, például a fogínygyulladást. Így célszerű minél hamarabb megszabadulnunk tőle szakszerű rendelői fogtisztítással. A kezeléstől nem kell tartania, teljesen fájdalommentes, ultrahangos készülékkel történik. A fogkőleszedés után pedig sokkal nehezebben tapad meg újra a fogkő a felületen, tovább érezhetjük tisztának fogsorunkat.

Éves bérletünkkel ez is megvalósítható! Kattintson ide!

4.Pótoltatom hiányzó fogaimat

Ha régóta tervezgeti már, hogy pótoltatja hiányzó fogait, az Újév egy csodás alkalom erre, vágjon bele most! Akár egy-egy fogról van szó vagy az egész fogsorát szeretné pótolni, érdemes minél hamarabb belekezdeni. A foghiány nem csak esztétikai probléma: a hiányzó fog miatt könnyebben szuvasodnak meglévő fogaid, akár sorozatban is kihullhatnak; ráadásul a rágásnál is problémáid lehetnek, a nem megfelelően megrágott étel pedig további problémákhoz vezethet.

Ár: 19.900 Ft

A fogunk sok minden miatt elszíneződhet, például dohányzástól, különböző italoktól (kávé, tea) vagy sok festékanyagot tartalmazó ételektől.

Tovább olvasom