Előtte - Utána

Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Terry

Panasz: Fogak pótlása implantátummal rögzített fogsorral

Kezelés: Implantátummal rögzített fogsor

Történet: Páciensük az implantátummal rögzített fogsort választotta fogai pótlására. Az ilyen módon rögzített protézisek sokkal komfortosabb érzést nyújtanak a hagyományos fogsorokkal szemben, ráadásul nem lesz többé szükség protézisragasztó használatára.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Réka

Panasz: Kompozit tömés alá szuvasodott fog

Kezelés: Betét készítése

Történet: 3 felszínű kompozit töméssel érkezett a páciens, ami már nagy mértékben alászuvasodott, ill. distalisan a fogból is letört egy darab. Kompozit töméssel már nem lehetett rehabilitálni a fogat, ezért betétet javasoltunk számára, hogy a károsodott foganyagot megfelelően tudjuk eltávolítani és visszaállítsuk a fog helyes rágófunkcióját.

A látványos eredménynek köszönhetően Réka elhatározta, hogy a közeljövőben a többi, ellátásra szoruló fogát is a Forest & Ray Dental budapesti rendelőjében kezelteti.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: István

Panasz: Fogak pótlása implantátummal rögzített fogsorral

Kezelés: Overdenture típusú protézis fémstéges elhorgonyzással

Történet: Páciensük az implantátumra rögzített fogsort választotta fogai pótlására. Az ilyen módon rögzített protézisek esztétikailag jól egyénre szabhatóak, természetes hatást érhetünk el vele, és kivehetőségük miatt könnyen tisztíthatók.


Online bejelentkezés

Foglaljon időpontot még ma!

×