Előtte - Utána

Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Jon

Panasz: Fehér foltok a fogakon

Kezelés: 20 db fogászati héj

Történet: Jon fehér elszíneződésekkel a fogain érkezett meg hozzánk. Fogorvosunk mintát vett Jon fogairól, amely alapján a fogtechnikus elkészítette a kerámia héjakat. 20 darab héj került felhelyezésre.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Brian

Panasz: Elszíneződött fogak, elhasználódott korona

Kezelés: 4 db zirkon korona

Történet: Brian elülső fogait szerette volna rendbe tenni nálunk. Fogorvosunk lecsiszolta a fogakat, eltávolított egy régi koronát, majd négy darab zirkon koronát helyezett fel.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Gergely

Panasz: Letört és elszíneződött gyökérkezelt fog

Kezelés: Kerámia korona

Történet: Gergely régebben gyökérkezelésen esett át, emiatt elszíneződött a foga. Emellett ugyanabból a fogából le is tört egy nagyobb darab. A fogorvos úgy döntött, hogy mindkét első fogat lecsiszolja, és kerámia koronát helyez rá. A páciensünk nagyon boldog volt az eredménnyel.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Terry

Panasz: Fogak pótlása implantátummal rögzített fogsorral

Kezelés: Implantátummal rögzített fogsor

Történet: Páciensük az implantátummal rögzített fogsort választotta fogai pótlására. Az ilyen módon rögzített protézisek sokkal komfortosabb érzést nyújtanak a hagyományos fogsorokkal szemben, ráadásul nem lesz többé szükség protézisragasztó használatára.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: Réka

Panasz: Kompozit tömés alá szuvasodott fog

Kezelés: Betét készítése

Történet: 3 felszínű kompozit töméssel érkezett a páciens, ami már nagy mértékben alászuvasodott, ill. distalisan a fogból is letört egy darab. Kompozit töméssel már nem lehetett rehabilitálni a fogat, ezért betétet javasoltunk számára, hogy a károsodott foganyagot megfelelően tudjuk eltávolítani és visszaállítsuk a fog helyes rágófunkcióját.

A látványos eredménynek köszönhetően Réka elhatározta, hogy a közeljövőben a többi, ellátásra szoruló fogát is a Forest & Ray Dental budapesti rendelőjében kezelteti.


Kattintson és nézze meg a különbséget.

Név: István

Panasz: Fogak pótlása implantátummal rögzített fogsorral

Kezelés: Overdenture típusú protézis fémstéges elhorgonyzással

Történet: Páciensük az implantátumra rögzített fogsort választotta fogai pótlására. Az ilyen módon rögzített protézisek esztétikailag jól egyénre szabhatóak, természetes hatást érhetünk el vele, és kivehetőségük miatt könnyen tisztíthatók.


Foglaljon időpontot még ma!

×