Garancia protézisekre

A protézisviselés - hasonlóan a többi fogpótlási eljáráshoz- az előnyök mellett együtt jár bizonyos kompromisszumokkal, amelyek a kezdeti időszakban a megszokás és a rutin hiánya miatt esetenként kisebb balesetekhez vezethetnek.

Megelőzés

Természetesen a legegyszerűbb az, ha különös gondot fordítunk a lehetséges problémák megelőzésére. A protézist rendszeresen és alaposan tisztítani szükséges, ilyenkor a szájból eltávolítva műfogsortisztítóval, vagy víz és fogkefe segítségével végezzük. Nagyon fontos a kontrollidőpontokon részt venni, hiszen a kivehető fogsorok viselése gyakorlatot és megszokást igényel, az átmeneti időszakban pedig fokozott odafigyelést a fogorvos és a páciens oldaláról is. Minden apróbb kellemetlen érzetre figyelni kell, a protézist valószínűleg folyamatosan, több ízben is korrigálni kell, mire elnyeri végleges formáját. Fontos tudni, hogy a protézisek sérülékenyebbek a többi fogpótlásnál, tehát nem szabad olyan hatásnak kitenni, amely a fogsor sérüléséhez vezethet. Étkezéskor a keményebb ételeket először szükséges feldarabolni, és a protézis segítségével megrágni.

Van-e garancia a műfogsorokra?

Igen, minden általunk készített műfogsorra 3 év garanciát vállalunk. A garancia életben tartásához szükséges a fogorvos által előírt kontrollviziteken való megjelenés, és a fogorvos utasításainak betartása. Ezek hiányában a garancia érvényét veszti. Ezen túl a garancia érvénytelen az alábbi esetekben:

  1. Ideiglenes fogpótlások esetében.
  2. A protézis nem rendeltetésszerű használatából adódó károk esetén.
  3. A protézis elvesztése esetén.
  4. Ha a protézist házilag módosítják.
  5. Ha a protézist az Forest & Ray Dental budapesti vagy londoni fogorvosain kívül más fogorvos vagy fogtechnikus módosítja, átalakítja.
  6. Az esetenként szükségessé váló protézis alábélelések nem képezik garancia tárgyát.
Ár: 8.000 Ft

Rendelőnkben most kedvezményes áron vehet rész fogászati konzultáción. Tartalma: Fogászati állapotfelmérés és panorámaröntgen rendelői felhasználásra.

Tovább olvasom