Korona garancia

A koronákat és hidakat hosszú távra készítjük, pácienseink pedig ennek megfelelően hosszú távra terveznek velük. Egy jól elkészített és még jobban karbantartott korona/híd rendeltetésszerű használat mellett 10-15 évig jó szolgálatot fog tenni viselőjének. Ha Önnek korábban nem volt még ehhez hasonló pótlása, és ilyen kezelés előtt áll, nagyon fontos, hogy már a kezelés megkezdése előtt tisztában legyen azzal, hogy milyen hosszú időre tervezhet az új koronával/híddal, mit tehet meg annak érdekében, hogy ez az idő minél hosszabb legyen, végül, de nem utolsó sorban, hogy mi történik akkor, ha a korona esetleg idő előtt sérül, vagy más panaszokat tapasztal vele kapcsolatban.

Mennyi ideig használhatom az újonnan elkészített hidat/koronát?

A koronák és hidak átlagos élettartama 10-15 év. Természetesen ettől eltérő esetek is előfordulnak, és ezek nem feltétlenül utalnak rendellenességre. Kitűnő szájhigiéniával, rendszeres kontrollvizitekkel egy precízen illeszkedő pótlás akár több évtizedig is kifogástalanul szolgálhatja viselőjét. Ellenkező esetben pedig ez az időtartam - akár drasztikusan is - lerövidülhet.

Mit tehetek, hogy minél hosszabb ideig megőrizzem a hidamat/koronámat?

Koronák és hidak tulajdonosainak a korábbiaktól eltérő technikákat és eszközöket kell alkalmaznia a napi szájápolás során, melyről fogorvosa részletes tájékoztatást fog nyújtani. Jó szájhigiéniával, a rendszeres kontrollidőpontokon való megjelenéssel, valamint fogorvosa utasításainak betartásával teheti a legtöbbet koronájának/hídjának hosszú távú megőrzéséért.

Van-e garancia az Forest & Ray Dental Budapestnél készülő koronákra és hidakra?

Igen, az általunk készített hidakra és koronákra 3 évig tartó garanciát vállalunk. A fentiekben leírtaknak megfelelően a garancia nem terjed ki az alábbi esetekre:

  1. A szájhigiénia elhanyagolása.
  2. A kontrollidőpontok elmulasztása.
  3. A fogorvos utasításainak be nem tartása.
  4. A fogmű vagy a fogak és azt övező szövetek baleset vagy szándékos károkozás általi traumás sérülése.
  5. Nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkező sérülésekre.
  6. A fogorvosi kezeléssel összefüggésben nem álló betegség vagy orvosi kezelés miatt bekövetkező sérülések, károsodások.
  7. Dohányzás, alkohol- vagy drogfogyasztás miatt bekövetkező sérülésekre.
  8. Fogcsikorgatás miatti sérülés vagy károsodás.
  9. Ideiglenes hidak és koronák esetén.
  10. A fizetési kötelezettségek teljesítésének elmulasztása.
Ár: 8.000 Ft

Azok a gyermekek, akik rendszeresen járnak fogorvoshoz, nem félnek annyira a fogorvostól és tudatosabban figyelnek később a fogápolásra is.

Tovább olvasom