FAQ

Fájdalmas lesz a kezelésem?

Minden olyan kezelést, ahol ez indokolt, helyi érzéstelenítésben végzünk, így a kezelések során fájdalmat nem fog érezni.

Sürgős ellátásra van szükségem, mit tegyek?

Első lépésként mindenképpen vegye fel a kapcsolatot pácienskoordinátorainkkal. Rendelőnk a minden hétköznap fogad pácienseket, előzetes egyeztetés azonban mindenképpen szükséges.

Nem tudok elmenni a megbeszélt időpontomra, mit tegyek?

Természetesen az időpontját kérésére áthelyezzük egy Önnek megfelelő napra. Az időpontváltoztatásokról és lemondásokról kérjük, az időpont napját megelőző nap este 8 óráig szíveskedjen értesíteni pácienskoordinátorainkat.

Mennyibe fog kerülni a kezelésem?

Természetesen a díjak kezelésenként eltérőek. Tájékoztató jellegű árainkért kérjük, tekintse meg árlistánkat. Amennyiben nem találta meg az árlistában amit keresett, úgy vegye fel a kapcsolatot tapasztalt és kompetens pácienskoordinátorainkat, akik legjobb tudásuknak megfelelően fogják tájékoztatni az Önt érdeklő árakról.

Még jobb megoldás, ha lefoglalunk egy konzultációs időpontot valamelyik fogorvosunknál, aki részletesen és tételesen tájékoztatni fogja minden költségről, ami kezelése során felmerülhet. Így egy végleges ajánlat birtokában dönthet a továbbiakról. Hangsúlyozzuk, hogy soha, semmilyen beavatkozást nem kezdünk meg az Ön beleegyezése nélkül. Bármilyen kezelésbe fogunk, a költségekről időben tájékoztatni fogjuk, de Ön is bármikor felteheti a kérdéseit ezzel kapcsolatban (is).

Rettegek a fogorvosoktól. Van lehetőségem altatásban elvégeztetni a kezelést?

Jelenleg rendelőnkben nincsen lehetőség altatásban vagy bódításban végezni kezeléseket. Fóbiás pácienseink számára nyugodt, bizalmat árasztó környezettel, különös odafigyeléssel tesszük kellemesebbé a fogorvosi viziteket. Kifejezetten indokolt esetekben kezelőorvosa vény nélküli vagy vényköteles nyugtató hatású orvosság szedését javasolhatja.

Leesett a koronám. Mit tegyek?

Egy leesett koronát vagy hidat visszaragasztani szakszerűen csak fogorvos tud és csak rendelői körülmények között. Szigorúan tilos a koronát pillanatragasztóval vagy egyéb más házi szerrel rögzíteni. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot pácienskoordinátorainkkal, hogy a lehető leghamarabb időpontot biztosíthassunk Önnek.

Rettenetesen fáj a fogam, mit tegyek?

Sajnos az erős, kínzó fogfájás olyan problémákat szokott jelezni, amelyek nem oldhatók meg fogorvosi beavatkozás nélkül. A fájdalom spontán nem szűnik meg, és legtöbbször már a fájdalomcsillapítók sem használnak. Az egyedüli megoldás minél előbb szakember segítségét kérni, mielőtt a fogászati probléma az általános egészséget is veszélyeztetni kezdené. Időpontegyeztetéshez kérjük, vegye fel a kapcsolatot pácienskoordinátorainkkal!

Nem találom a honlapon a rendelő nyitvatartását. Mikor mehetek be?

Kérjük, mielőtt ellátogat hozzánk, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot pácienskoordinátorainkkal időpontegyeztetés céljából. Minden esetben a lehető legnagyobb rugalmassággal járunk el időpontfoglaláskor, a nyitvatartási időt pedig pácienseink igényéhez igazítjuk (természetesen ésszerű keretek között).

Máshol elkezdett fogászati kezelés befejezésére is bejelentkezhetek?

Természetesen, ez az esetek többségében nem jelent problémát. Érdemes azonban elmondani, hogy egy máshol megkezdett, más által megtervezett kezelés folytatására más fizetési és garanciafeltételek vonatkoznak, mint az általunk megkezdett (és folytatott) kezelésekre. Ha bizonytalan, ossza meg történetét és kérdéseit pácienskoordinátorainkkal akik a lehető legpontosabb előzetes tájékoztatást fogják adni Önnek.

Miért nem kezdődött időben az időpontom?

A késve megkezdett időpontok igazán frusztrálóak tudnak lenni a váróteremben ülők számára. Vissza kell érni a munkába, el kell érni a vonatot, lejár a parkolójegy… Ezek mind valós, mindennapi problémák.

De nézzük meg az érme másik oldalát is! Ugyanazokban a percekben valaki a fogorvosi székben ül, ráadásul az előre tervezettnél hosszabban. Talán komoly döntést kellett hoznia a kezelésével kapcsolatban, amihez szüksége volt pár perc gondolkodásra. Talán a kezelése komplikáltabb, mint ahogyan előre terveztük. Talán félt, és időt kellett adnunk neki, hogy megnyugodjon… Most képzelje magát az éremnek erre az oldalára. Természetesen mi sem örülünk, ha meg kell váratnunk a pácienseinket. Azt azonban büszkén hirdetjük, hogy az emberséges bánásmód, a türelem, a megfelelő minőségben elvégzett, nem elkapkodott munka minden pácienst megillet. Azokat is, akik jelenleg még a váróteremben ülnek.