Implantátum garancia

Ha Ön jelenleg azt fontolgatja, hogy hiányzó fogát beültetéssel pótoltassa, minden bizonnyal naponta mind több és több kérdése merül fel a kezeléssel kapcsolatban. Minden kérdésére elsősorban a legbiztosabb forrásból, azaz magától a fogorvosától kaphatja meg a legkielégítőbb válaszokat. Vannak azonban olyan általános, mindenkit foglalkoztató kérdések, amelyekkel minden páciensünk szembesül előbb vagy utóbb.

Mik a legfőbb kockázatai a fogbeültetésnek?

A legjelentősebb kockázatként az eljárás sikertelenségét kell megemlítenünk. A beültetések sikerrátája kimagaslóan magas, 95% feletti, ám előfordulhat, hogy a kezelést a siker érdekében meg kell ismételni.

Fizetnem kell a megismételt kezelésért?

Amennyiben Ön érvényes garanciával rendelkezik, úgy természetesen a megismételt kezelésért külön nem kell fizetnie, ezt az általunk vállalt garancia fogja fedezni.

Mit jelent az érvényes garancia?

Ahhoz, hogy Ön érvényes garanciával rendelkezzen, az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

  1. A garanciakezelésnek a garanciális perióduson belül kell megtörténnie. Implantátumaink 5 éves, 10 éves, vagy élethosszig tartó garanciával vehetők igénybe a termék típusának és az Ön preferenciáinak megfelelően. Prémium kategóriás implantátumainkhoz minden esetben élethosszig tartó garanciát biztosítunk, standard implantátumainkra pedig automatikusan 5 éves garanciát vállalunk, de igény szerint 10 éves és élethosszig tartó garanciára is készítünk árajánlatot. A garancia időszak kezdetét az implantátum behelyezésének napjától számoljuk.
  2. Az általunk behelyezett implantátumokkal, és az azokra rögzített fogpótlásokkal kapcsolatos bármilyen munkát a garanciális periódus alatt csak a Forest & Ray Dental budapesti vagy londoni fogorvosai végezhetik.
  3. Az általános egészségi állapot romlása miatt bekövetkező csontvesztés az implantátum kilökődését okozhatja. Ezekre az esetekre a garancia nem érvényes.
  4. Egyéb, a fogbeültetéssel összefüggésben nem álló orvosi kezelés miatt elvesztett implantátumokra a garancia nem érvényesíthető.
  5. Az implantációs fogpótlás hosszú élettartama csak kitűnő általános szájhigiénia mellett garantálható. A szájhigiénia elhanyagolása, az ezzel kapcsolatos fogorvosi utasítások be nem tartása garanciavesztést eredményez.
  6. Amennyiben az implantációs kezelés sikertelensége összefüggésbe hozható dohányzással, alkohol- vagy drogfogyasztással, a garancia érvényét veszti.
  7. A garancia nem érvényes, ha az implantátum és/vagy az arra rögzített pótlás sérülése vagy elvesztése traumás hatás (baleset vagy szándékos károkozás) következménye.
  8. A garancia fenntartásának egyik alapfeltétele, hogy páciensünk 6 havonta kontrollidőponton vegyen részt. Ennek elmulasztása azonnali garanciavesztéshez vezet.
  9. A garancia érvénytelen, amennyiben a páciens nem tett eleget fizetési kötelezettségeinek.

Árainkat itt érhetik el.

Ár: 19.900 Ft

A fogunk sok minden miatt elszíneződhet, például dohányzástól, különböző italoktól (kávé, tea) vagy sok festékanyagot tartalmazó ételektől.

Tovább olvasom