+36 70 312 9771

HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó – minden, amit tudni szeretne róla

A HappySmile láthatatlan fogszabályzó rendszer a fogszabályozás ma ismert egyik legmodernebb módja. Kitűnő választás azok számára, akik ódzkodnak a fogszabályozó gondolatát a feltűnősége, kinézete miatt. Az áttetsző sínek sorozatával végzett fogszabályzás a leginkább naprakész eljárás a fogszabályzó kezelések között, amivel lényegében láthatatlan módon nyílik lehetőség a fogsor rendezésére, harapási rendellenességek korrekciójára.

A fogszabályzó rendszer alapja a high-tech 3D technológia. Egy számítógépes program segítségével előre megtervezésre kerül az elvárt eredmény. Az átlátszó fogszabályzó sínek egy nagy precizitású 3D nyomtató segítségével készülnek. Előre meghatározzuk, hány sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez. A virtuális fogmozgatási tervben meghatározásra kerül, hogy hány darab sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez.

A sín anyaga biokompatibilis, hajszálvékony orvosi műanyag, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag.

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó előnyei:

Diszkrét: A nevében is benne van, hogy a sín szinte láthatatlan, így üzleti tárgyalásokon vagy folyamatos beszédet igénylő munka esetén is a fogsoron tartható.

Praktikus: A hagyományos eljárásokkal ellentétben a HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó akár extrém sportolás, vagy bármilyen más tevékenységnél sérülés veszély nélkül használható.

Kiszámítható: A teljes kezelés számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sín követi, egészen a tervezett végeredmény eléréséig.

Gyors: A pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják.

Higiénikus: A sín kivehető, tisztítható. A HappySmile kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain.

Nincs mellékhatás: A hagyományos fogszabályzóknak megvan az a veszélye, hogy a felragasztott bracketek mellett a fogak szuvasodni kezdenek. A HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó alkalmazása mellett a fogtisztítási szokások megtartásával ez a veszély nem áll fenn.

Hatékony: A HappySmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása is megvalósítható. A fogmozgatás a CAD-CAM program segítségével történik, a tervezetten kéthetente átvehető új sínek segítségével rendkívül hatékonyan eredményt érhetünk el.

Kedvezőbb ár-érték arány: Mivel rövidebb a kezelési idő és csak sínenként kell a teljes összeget törleszteni (ami tulajdonképpen egy kamatmentes hitelnek is felfogható), nem terheli meg jelentősen a pénztárcát.

Kérje fogorvosaink javaslatát kezelési tervvel együtt!

Kérjük adja meg érdeklődése részleteit!