Partnereink

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

A Best Doctors® egészségbiztosítással és CIG Pannónia VIP kártyával rendelkező ügyfelek fogászati rendelőnkben panoráma röntgent nem tartalmazó konzultációt vehetnek igénybe, és 10% kedvezmény igénybe vételére jogosultak (a fogszabályozó aktivációján kívül).

A CIG Pannónia 2012 augusztusa óta kínálja Best Doctors Egészségbiztosítási termékeit, amellyel a világszínvonalú orvosi ellátás és külföldi kezelés széles rétegek számára vált elérhetővé. A Best Doctors Egészségbiztosítás révén a biztosítottak számára elérhetővé válik a Best Doctors három kontinensen és 30 országban jelen levő nemzetközi egészségügyi szolgáltató hálózata, amely mintegy 53 ezer orvos-specialistából áll.

Tovább
All You Can Move (AYCM)

All You Can Move (AYCM)

Az All You Can Move SportPass a világon egyedülálló módon, közel húsz éve teszi lehetővé a magyar munkavállalók számára, hogy akár minden nap megtapasztalhassák a sportolás relaxáló és felszabadító erejét egy kis plasztikkártya segítségével, amely immár több mint 550 sportlétesítmény (edzőterem, uszoda, golfpálya, stb.) kapuját nyitja meg a szerződött klubtagok előtt.

A különböző árfekvésű havi csomagajánlatok (XS-XXL) keretében akár egyénileg, akár csoportos óra kötelékében élvezhetjük kedvenc mozgásformáinkat a jógától és a zumbától kezdve a crossfiten és TRX-en át egészen a bokszig, Budapesten és vidéken egyaránt.

Mára több mint 35 000-en szavaztak bizalmat a szolgáltatásnak, hiszen sportolni öröm, sportolni All You Can Move!

Tovább
Vitaking

Vitaking

A Vitaking egy olyan étrend-kiegészítőkkel foglalkozó cég, aki folyamatosan arra törekszik, hogy ügyfelei igényeit maximálisan kielégítse. Mára több ezer elégedett ügyfél visszajelzése és sikertörténete bizonyítja, hogy jó úton haladunk. A jövőben is az a célunk, hogy minél több fogyasztót lássunk el kiváló minőségű és jó áron elérhető egészségmegőrző termékekkel – elsősorban étrend-kiegészítőkkel, vitaminokkal és speciális problémákra készült gyógynövényekkel.

Elsődleges célunk, hogy segítsünk az embereknek bevezetni az egészséges életmódot az életükbe és megőrizni azt.

Tovább
Pub Crawl Budapest

Pub Crawl Budapest

A Pub Crawl Budapest egy kocsmatúra szervező cég / baráti közösség, ami főként vidékieknek és külföldieknek szervez kocsmatúrákat a VI. és VII. kerület romkocsmáiban. A pub crawl kifejezés az angolszáz kúltúrákból érkezik, aminek nagy hagyománya van elsősorban Angliában és az Egyesült Államokban. Fiatalok csapatba verődve mennek kocsmáról kocsmára, hogy megismerjék a helyi szokásokat, italokat. Szokták ezt még tipsy tournak, ruin bar tournak is nevezni, ami a romkocsmákra utal, ami egyedülálló jellegzetesség Budapesten. Sokan még talán craft beer tourokat keresnek (kézműves sör túrák), illetve manapság sokan érkeznek a kerületbe legény / leánybúcsúval is (stag party, hen party).

Pub Crawl Budapest 
Budapest, Oktogon 1, 1066
+36 70 771 1775

Tovább