Gyermekfogászat árlista

Figyeljen gyermeke fogainak egészségére már a kezdetektől! Fogorvosaink szívesen fogadják gyermekét állapotfelmérésre, illetve különböző kezelésekre, akár tejfogról vagy maradandó fogról van szó.

Nagyon fontos, hogy a gyermekeket már egészen pici korban hozzá szoktassuk a fogorvoshoz, ugyanis így felnőttként is nagyobb bizalommal fordulnak majd fogorvosukhoz. Azok a gyermekek, akik rendszeresen járnak fogorvoshoz, nem félnek annyira a fogorvostól és tudatosabban figyelnek a fogápolásra is.
Gyermekkorban sok későbbi fogászati probléma megelőzhető. A tejfogak megfelelő ápolása és rendszeres ellenőrzése mellett a maradandó fogak gond nélkül elő tudnak bújni, hogy helyettesítsék tejfog társaikat. A fogzás és a fogváltás időszakában még fontosabb a megfelelő felügyelet és a rendszeres ápolás! Kiskorban a fogszabályozás is lehetséges különböző kivehető trénerekkel, készülékekkel, melyekkel esetenként megspórolhatjuk a későbbi fogszabályozás procedúráját és költségeit.
Látogasson el fogászatunkra gyermekével, hogy meggyőződjön róla, gyermeke fogai megfelelően fejlődnek! Kérjen tanácsot fogorvosainktól az otthoni gyermek fogápolással kapcsolatban!

KezelésÁr

Maradó fog barázda zárás (kompozit)

8.900 Ft

Állapotfelmérés

5.000 Ft

Állapotfelmérés (felnőtt fizetett állapotfelmérése esetén)

0 Ft

Panoráma röntgen

5.500 Ft

Kis röntgen

2.500 Ft

Kontroll

0 Ft

Tejfog tömés (üvegionomer)

5.900 Ft

Tejfog tömés (kompozit)

6.900 Ft

Maradó fog tömés (fogfelszín függő): -tól ár

7.900 Ft

Ideiglenes tömés

2.500 Ft

Tejfog eltávolítás

6.900 Ft

Tejfog gyökérkezelés

7.900 Ft

Fogkő eltávolítás

6.000 Ft

Ecsetelés / fog

3.000 Ft

Fogszabályozás trainer

65.000 Ft

Fogszabályozás bimaxilláris kivehető készülék

85.000 Ft