+36 70 312 9771

Esztétikus fogtömés - Forest & Ray Dental

Blog

fr dental opening pic

Házi gyógymódok szájszag ellen

Szájszag ellen: Vessen véget a kellemetlen szájszagnak természetes módszerekkel! Számos gyógynövény, házilag készült szájvíz segíthet nap mint nap a szájszag legyõzésében. Cikkünkbõl megtudhatja, mik ezek a házi gyógymódok.

Fogorvos budapesten

Mozog a fogkoronám – mit tegyek?

Megfelelõ felhelyezés mellett a fogkorona hosszú ideig betöltheti funkcióját. De mit tehetünk akkor, ha meglazul, mozogni kezd, és mi az, ami semmiképp nem javasolt? Alábbi cikkünkben ennek járunk utána.

FR dental

Felkészülés a fogászati kezelésre

Mikre kell figyelni egy fogászati kezelés elõtt, közben és utána? Ismerd meg azokat a teendõket, amelyek gördülékenyebbé teszik a fogászati kezelést!

fogtömés budapest

Az esztétikus tömés nyomában

Esztétikus tömés: Régen a lyukas fogra csak egy megoldás volt, az amalgám tömés. Ez a tömõanyag sajnos amellett, hogy nem esztétikus, káros is egészségünkre. Szerencsére ma már esztétikus fogtömõ anyagok széles palettájából választhatunk. Ismerd meg õket!

A 4 leggyakoribb foghíd

A foghidat különbözõ módon lehet rögzíteni… Ebben a cikkben a 4 leggyakoribb rögzítési mód szerint mutatjuk be a foghidakat.

fog beültetés

Fog implantátum és a fogápolás

A fog implantátumok odafigyelõ ápolást igényelnek, hogy sokáig megõrizzék funkciójukat és kinézetüket. De mit tehetünk, hogy ezek a csodás fogászati eszközök meg is kapják ezt a mindennapos törõdést? Cikkünkben erre adunk választ.

Fogselyem FR Dental

A helyes szájápolásról

A legtöbb fogászati probléma, mint például a fogszuvasodás, a fogíny és fogágy gyulladás széles körben elterjedt betegségek.