+36 70 312 9771

Teeth Whitening Budapest

Fogfehérítés

Milyen problémára nyújt megoldást?

A fogfehérítés visszaállítja az elszíneződött fogak ragyogó fehérségét, ezáltal pedig visszaadja a magabiztos mosoly örömét! Prémium megoldásainkkal az orvosi fogfehérítés garantált eredményt hoz, de rendelőnkben lehetőség van továbbá otthoni fogfehérítő szett vásárlására is.

Várható kezelési idő vagy alkalom:

A láthatóan hatásos orvosi fogfehérítéshez általában 2-3 kezelésre van szükség, melyek 30-60 percet vesznek igénybe.

A kezelésekkel kapcsolatos költségek:

Dentálhigiéniai kezelés tanácsadással – (15.000 Ft)
Otthoni fogfehérítő csomag – (39.900 Ft AKCIÓ!)
Orvosi fogfehérítés – (59.900 Ft AKCIÓ!)
Ecsetelés érzékenység ellen – (4.500 Ft)

A ragyogó mosoly elsősorban esztétikai szempontból fontos, de ezentúl kihathat az önbizalomra és a mindennapok fesztelenségére is. Fogászati rendelőnkben hatékonyan és fájdalommentesen állítjuk vissza az elszíneződött fogak eredeti fehérségét.

Az orvosi fogfehérítés menete

Fogfehérítés előtt minden esetben előzetes konzultációra van szükség, hogy felmérjük a fogak általános állapotát és meghatározzuk a fogfehérítés mértékét. A kezelés ugyanis csak a fogkövektől és rossz fogaktól mentes fogsor esetében eredményes. Amennyiben szükséges, úgy dentálhigiénikus kollégáink először a sárgás-barna fogkövet távolítják el, mely már önmagában is igen látványos eredményhez vezet.

Az orvosi fogfehérítés során a fogak színét kémiai úton változtatjuk meg. Egy olyan speciális fehérítő gélt használunk, amely oxidálja, vagyis kifehéríti a fogban található elszíneződéseket. A kezelés lépései:

  • Ínyvédővel izoláljuk a fogsort, hogy a szer csak a fogakon fejtse ki hatását.
  • 2 mm vastagságban felkenjük a leszárított fogakra a frissen kikevert fehérítő anyagot egy speciális ecsettel.
  • 15 x 30 másodpercen át hagyjuk, hogy a fehérítő pasztában található összetevők kivilágosítsák a fogakon található elszíneződéseket.

Az orvosi fogfehérítés különösen hatékony, a kezeléstől 2-4 árnyalattal is világosodhatnak a fogak: a szín az első három hétben kismértékben visszasötétedik, ezt követően azonban az állapot tartós marad.

Professzionális fogfehérítés otthon is

Rengeteg otthoni fogfehérítő szett létezik, amik egytől egyig színvonalas minőséget és gyors hatást kínálnak, sok esetben mégis csalódást okoznak. A Forest&Ray Dentalban kedvező áron vásárolhat rendelői hatékonyságú csomagot, mellyel a fogfehérítés otthon is megoldható.

Az otthoni szett hatásmechanizmusa nagyon hasonló a jól ismert orvosi fogfehérítéshez, ám egy kíméletesebb, alacsonyabb koncentrációjú géllel történik 10-14 napon át. Érdemes ezt a módszert fontolóra vennie, ha az Ön fogai érzékenyebbek az átlagosnál.

A fogfehérítő szett tartalmaz egy sínt, melyet fogtechnikai laborban készítenek el Önnek mintavételt követően. Ezt a sínt a fogfehérítő anyaggal együtt kell viselni 1-2 héten át naponta, és a fogak lépésről lépésre fehérebbek lesznek.

fogfehérítés
Mindegy milyen apropóból, legyen az születésnap, nyaralás, diploma osztás, esküvő, oly sok különleges esemény miatt vagy csak saját magadért választod a fogfehérítést. Segítünk, kérje nálunk az ismertetőt, hogy melyik a legjobb fogfehérítési folyamat Neked/  Önnek. 
 
Az Ultradent cég Opalescence termékével a legszebb mosolyát kaphatja vissza. 
 
A fenti termék, a tapasztalatunk és a szaktudásunk a minőség szinonimája.

Kérjen időpontot 
még ma!

Ragyogó, magabiztos mosolyra vágyik? Látogasson el rendelőnkbe orvosi fogfehérítésre! Inkább otthoni megoldásokat keresne? A kétes eredményű házi praktikák helyett kérjen a garantáltan hatékony fogfehérítéshez otthoni csomagot!

Kérjük adja meg érdeklődése részleteit!

Gyakori kérdések a fogfehérítésről

A természetes és házi módszereknek sajnos több buktatója is van, ezért mi az FR Dental-nál nem ajánljuk a szódabikarbónával, sóval vagy épp citromlével történő fogfehérítést. Eredményükben és megbízhatóságukban is bőven alulmaradnak a professzionális megoldásainkkal szemben.

A házi praktikák roncsolják a fogak felszínét, ezáltal pedig fogaink természetes védőrétegében maradandó kár keletkezhet, mely később akár fogszuvasodáshoz is vezethet. Ajánlatos a költségesebb, ugyanakkor 100 százalékban biztonságos utat választani.

A fogfehérítő eljárások esetében az eredmény nem jósolható meg előre, és páciensenként jelentősen eltérő lehet. Mind az otthon, mind a rendelőben alkalmazott kezelés esetében felléphet érzékenység. Egyik eljárás sem fehéríti ki a töméseket, hidakat és fogkoronákat.

Rendelői és otthoni fogfehérítés szolgáltatásunk is tartós, évekig tartó megoldást kínál, de legalább az első napokban érdemes odafigyelni néhány apróságra a hatékonyság érdekében:

  • Kerülni kell az erősen pigmentáló anyagokat, mint a nikotin, kávé, tea, vörösbort vagy a gyümölcslevek.
  • Ügyeljen a megfelelő otthoni szájápolásra: érdemes a későbbiekben fogselymet használni, és naponta minimum kétszer fogat mosni.
  • A beavatkozás szárítja a fogak szerkezetét, ezért fogérzékenységet okozhat. Érzékeny fogakra való fogkrémmel és patikában kapható Elmex géllel vissza lehet állítani a fogzománc megfelelő állapotát.