Fogékszer - Divat a szexi mosoly

Ragyogó fehér, rendezett fogazattal megnyerő lesz a mosolyunk. Azok számára pedig, akik különleges és igazán szexi mosolyra vágynak, itt a sztárokat is meghódító trend, a diszkrét vagy olykor nagyon is feltűnő fogékszer.

fogékszer

A fogékszerek különböző anyagokból készülnek, amelyek tökéletes fényvisszaverő tulajdonságuknak köszönhetően ragyogó csillogást biztosítanak. Ezeket a beszédnél és nevetésnél látható fogakra rögzítünk egy speciális ragasztási technikával. Klinikánkon a páciens katalógusból választhatja ki a neki legjobban tetsző, fogazatához leginkább illeszkedő díszt. Különböző színekben, méretben vagy akár formában találhatja meg mindenki a stílusához leginkább illő fogékszert. Több világsztár, többek között Madonna és Katy Perry is viselt már ilyen ékszert; közismert, hogy ők igazán tudják, mi számít vonzónak és divatosnak manapság.

konzultáció, fogékszer

Pásztor Edina, a My Sweetest Heaven népszerű hazai divatblog írója is fogékszer mellett döntött a közelmúltban, melyet a Forest & Ray Dental budapesti rendelőjében készítettünk el számára.

kezelés, fogékszer

Miután kiválasztotta a neki legjobban tetsző ékszert, illetve annak pontos helyét, a fog előkészítése következett, amely egy gyors és fájdalommentes fogfelszín érdesítés a ragasztóanyag kifogástalan tapadása érdekében. Ezután pedig pillanatok alatt felhelyezésre került az ékszer, amely azóta is díszíti Edina mosolyát.

Pásztor Edina, fogékszer

Ha Ti is szeretnétek vonzóvá tenni mosolyotokat egy fogékszerrel, akkor foglaljatok időpontot rendelőnkbe még ma! 

Ár: 8.000 Ft

Rendelőnkben most kedvezményes áron vehet rész fogászati konzultáción. Tartalma: Fogászati állapotfelmérés és panorámaröntgen rendelői felhasználásra.

Tovább olvasom