A zafír kristály fogszabályozó előnyei

Esztétikus fogszabályozón gondolkodik? A zafír kristály minden szempontból a legjobb megoldás. Minden tényezőt figyelembe véve egyértelműen a legjobb megoldás a zafír kristály brekett, és minden leendő fogszabályozós páciens számára ajánljuk. Az alábbi cikk egy összehasonlítás, amiben a zafír kristály előnyei egyértelműen szembetűnnek. Minden egyéb esztétikus megoldással összehasonlítva kitűnnek a zafír kristály brekett sajátosságai, előnyei és hátrányai, így segítünk abban, hogy Ön egy jól informált döntést tudjon hozni a fogszabályozóval kapcsolatban. Lássuk hát!

fogszabályozás

 

Kerámia brekettek

A fogszínű kerámia brekettek funkciójukat tekintve megegyeznek a zafír kristályokkal, mert ugyanúgy tradicionális rögzített fogszabályozóról beszélünk, és ugyanúgy a fogfelszínre erősített brekettek. A különbség abban rejlik, hogy a brekettek kerámiából készülnek és nem zafírból. Ezek hozzáidomulnak a foghoz ugyan, de egy hátrányuk van; mivel fogszínűek ezért a fog nagyobbnak tűnik tőle, mintha kitüremkedne a szájból. A zafír teljesen átlátszó és ezért valóban esztétikus,és láthatatlan megoldást biztosít viselőjének, akár közelről.

Alignerek

Az aligner egy fogra illeszthető, kivehető, teljesen átlátszó fogszabályozási rendszer. Ez az egyébkéntamúgy remek fogszabályozó két dolog miatt marad alul a zafír kristályos fogszabályozóval szemben. Az egyik funkcionális probléma: az alignerek csak bizonyos, tipikusan esztétikai problémák kezelésére elegendőek, és komolyabb fogászati problémák megoldásra alkalmatlanok. A másik pedig pont az aligner előnyeiből fakad: minden fogszabályozó csak akkor működik, hogy ha a szájban van. és ezért Az alignerek kivehető jellege miatt nagy a kísértés arra, hogy ki is vegyük azt, így tovább tart maga a kezelés, de viszont a rögzített fogszabályozónál nincs ilyen lehetőség, így általában rövidebb ideig is tart a kezelés.

Lingvális fogszabályozó

A lingvális fogszabályozót, amelyet a fog nyelv felé néző oldalára tesznek fel. Ez egy valóban láthatatlan megoldás. Bár egy remek fogszabályozási rendszer, egy hátránya mégis van a zafír kristályos hagyományos rendszerhez képest: sokkal drágább, mint a zafír kristályos brekettes hagyományos fogszabályozó, és csak néhány helyen tudják feltenni illetve állítani a nyelv felé néző készülékeket. Speciális tudás és eszközök szükségesek hozzá, amik nem mindenhol elérhetőek el, és nem minden fogszabályozó orvos tud velük dolgozni velük. A zafír kristály ellenben egy hagyományos fogszabályozó készüléken helyezkedik el, amit bármely fogszabályozó szakorvos meg tud húzni illetve igazítani, és valamennyivel olcsóbb is, mint a legtöbb lingvális rendszer.

Reméljük hogy most már egyértelmű hogy miért ajánljuk a zafír kristályt, hiszen ha funkcionalitást, megjelenést, elérhetőséget és árát nézzük, egyértelműen a legjobb megoldás. A zafír kristály ezen felül kevésbé irritálja a szájban található puha szöveteket, mint a fém vagy a kerámia, nem színeződnek el, és mivel hippoallergén anyagról van szó, minden kedves páciensnek bátran tudjuk ajánlani minden páciensünk számára.   

 

Ár: 17.000 Ft

A fogszabályozást csak alapos előkészületek után lehet elkezdeni: akciónk keretében kedvezményes áron állítjuk össze a kezelési tervet.

Tovább olvasom