+36 70 312 9771

Elsõ látogatásom a Forest & Ray fogászaton

Fogorvos budapesten

Sokakkal egyetemben én is hanyagoltam a fogászat témát már évek óta – a sok rossz tapasztalat miatt, amit gyerekként szereztem. Ezek után hatalmas megkönnyebbülést éreztem, amikor beléptem a szép világos, letisztult váróterembe. Elõttem egy kislány volt bent, kifelé menet szélesen vigyorgott és készített egy képet a fogorvosával. A félelmem egy pillantás alatt elszállt, otthonosan éreztem magam a Forest & Ray-nél.

Miért félnek az emberek a fogorvostól?

Nagyon sokféle félelemtípus létezik, ha az emberek a fogorvosra gondolnak. Félelem a fájdalomtól, a kérdõre vonástól, illetve a felmerülõ költségektõl. Azt kell, hogy mondjam, hogy a praxismenedzserrel, Ferenccel és a fogorvossal, Dáviddal való találkozásom után teljesen elszálltak a kételyeim. Átjárt a nyugalom és a biztonság érzete – ezek azok az érzések, amik elfogják az embert, ha érzi a szakértelmet és magabiztosságot a fogászat munkatársaival való beszélgetés közben.

A számonkéréstõl való félelem

Hát igen, annyi év után elõször a fogorvosi székben…megmondom õszintén, kicsit féltem a kérdõre vonástól – fõleg a rossz szájhigiéniám és szájszagom miatt. Hála az égnek, semmi ilyen nem történt. Elõször készítettek rólam egy panorámaröntgent, majd a fogorvos megvizsgálta a fogaimat, miközben én a meglepõen kényelmes fogorvosi székben ültem. Azt gondoltam magamban: “oké, ez eddig túl jól ment, most biztos jönni fog a számonkérés a rossz fogaim miatt”. Tévedtem. Ehelyett Dávid, a fogorvosom gratulált Nekem, hogy annyi év után rávettem magam, hogy eljöjjek. Elmagyarázta, hogy mi a probléma a fogaimmal úgy, hogy én is megértsem. Ezután készített nekem egy kezelési tervet.

Fájdalomtól való félelem

Ahogy korábban is említettem, nagyon sok oka van annak, hogy az emberek félnek a fogorvostól, ezek közül a legnépszerûbb a fájdalomtól való félelem. Amikor megkaptam a kezelési tervet, csak egy dologra tudtam koncentrálni: nekem ez az egész több hónapos fájdalmat jelent. Fogorvosom látta rajtam a félelmet, ezért elmagyarázta, hogy mennyire megváltozott a fogászat az évek során a jó irányba. Egy terület kiemelkedõen fejlõdött, a fájdalommentes fogászati eljárások területe. Megkönnyebbültem, hogy megmutatta nekem a a legmodernebb felszereléseket és mesélt a fájdalomcsillapító anesztézia legújabb újításairól. Ezután már rögtön kényelmesebben éreztem magam a fogászati székben.

Fogorvos Budapest

Megengedhetõ fogászati kezelések

A következõ ok, amiért sokáig halogattam a fogászati kezeléseket, az a költség. Felkészültem a legrosszabbra, ezzel ellentétben meglepõdtem, mennyire reális és elfogadható árat kaptam a kezelésekre. Jóval alacsonyabb volt az ár, mint amit akárhol ajánlottak volna Nyugat-Európában. Végül eléggé rosszul éreztem magam, hogy fõleg az árak miatt halogattam ennyit a fogorvost, pedig nem is volt okom rá. Rájöttem, hogy egyáltalán nem spóroltam azzal, hogy évekig halogattam a látogatást.
Fontos leckék, amit az elsõ látogatáson tanultam

A szakcikkek írása és az elsõ látogatásom során is folyamatosan megtapasztalom a szakértelmet, melyet a Forest & Ray fogászat munkatársai nyújtanak. Megtanultam, hogy a minõségi fogászati kezelés elérhetõ számomra is Budapesten. Emellett azt is megtanultam, hogy a költségek csak halmozódnak, ha nem megyek el rendszeresen fogorvoshoz. Megéri aktívnak lenni. Látogasson el Ön is a Forest & Ray fogászatra Budapesten, és legyen olyan nagyszerû élményben része, mint amilyenben nekem volt.

 

Kérjen időpontot 
még ma!

A Forest&Ray fogászat 13. kerületi rendelőjében prémium minőségű alapanyagokkal és modern eszközökkel dolgozunk. Fogorvosaink szakértelme pedig arra is garancia, hogy bármilyen fogászati panasszal is érkezzen hozzánk, kíméletesen és tartósan orvosolhassuk.

Kérjen időpontot egyszerűen online, munkatársunk pedig hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!