Láthatatlan fogszabályozás

Láthatatlan fogszabályozás

Míg a régebbi időkben a fogszabályozás sokszor kényelmetlen, takargatnivaló dolognak számított, napjainkban egyre inkább a tudatosság és az igényesség jele. A technika rohamos fejlődésével ezen a területen is olyan előrelépések történtek, melyek segítségével a fogszabályozó készülékek működése és külleme mára már a páciensek és az orvosok igényeinek is maximálisan megfelel.

Fogszabályozás minden életkorban

Ma már a potenciális páciensek tisztában vannak a fogszabályozás előnyeivel, és a társadalom is sokkal elfogadóbb lett a fogszabályozót viselőkkel. A páciensek minden esetben maguk döntenek, hogy milyen készüléket szeretnének. A fém fogszabályozó mellett választhatnak akár maximális kényelmet és diszkréciót biztosító esztétikus és láthatatlan fogszabályozót is.

Láthatatlan fogszabályozás: esztétikus rögzített fogszabályozók

Az esztétikus készülékek rögzített bukkális rendszerek, azaz a fogak arc felőli oldalán helyezkednek el, és fogorvosi beavatkozás nélkül nem távolíthatók el a fogakról. Felépítésük a hagyományos fém fogszabályozókéval gyakorlatilag megegyezik: a fogak felszínére breketteket ragasztunk, ezek belsejében fut végig az ív, amely a fogak mozgatását végző erők kifejtéséhez szükséges. A lényegi különbség az esztétikumban rejlik! A brackettek ugyanis fogszínű kerámiából, vagy teljesen átlátszó zafírkristályból készülnek, ráadásul a fém ívek is elérhetők fehér színben, így az esztétikus rendszerek nagyon diszkrét, ízléses megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Láthatatlan fogszabályozás: fogszabályozó sínek, “alignerek”

Bár valóban egy könnyed mozdulattal eltávolíthatók, viselésük napi min 22 órában javasolt, tehát csak az étkezésekhez és fogmosáshoz javasolt a síneket eltávolítani, ha a kívánt eredményt az előre tervezett időn belül el szeretnénk érni. Rendelőnkben elérhető Happy Smile rendszer teljesen átlátszó fogszabályozó síneket jelent, melyek a fogakról készült lenyomatok alapján készülnek el. A kezelés alatt mindig új sínpárt készítünk egészen addig, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. Kiváló választás azon pácienseink részére, akiknek különösen fontos a jó megjelenés és a kényelem.

Árainkat itt érhetik el.

Kedvezmény: 42%

Akciós fogászati csomag babát váró kismamáknak 42% kedvezménnyel 28 900 Ft helyett csak 16 500 Ft-ért.

Az akció visszavonásig érvényes.

Tovább olvasom
Online bejelentkezés

Foglaljon időpontot még ma!

×