Felkészülés a fogászati kezelésre

A fogászati kezelés nem csak a rendelőben töltött időből áll. Ahhoz, hogy elégedetten távozzunk, érdemes figyelnünk néhány fontos dologra a kezelés előtt és után is.

FR Dental fogorvosi rendelő
FR Dental fogorvosi rendelő

Fogorvos kiválasztása, időpontfoglalás

Nagyon fontos, hogy olyan orvost válasszunk, akiben megbízunk, szimpatikus számunkra. A mai világban már számos felületen szerezhetünk információt leendő fogorvosunkról: megnézhetjük a Facebookon vagy egyéb oldalakon található értékeléseket, elolvashatjuk a bemutatkozó szövegét, misszióját, fényképet, akár videót is nézhetünk róla. 

Ha nyugodtan érkezünk a fogászati rendelőbe és teljes bizalommal fordulunk a kezelő orvosunkhoz, minden gördülékenyebben megy, könnyebben otthonosnak érezhetjük a rendelői közeget. Emellett fontos előre időpontot foglalni, mellyel nagyon sok időt lehet spórolni, ugyanis időpont nélkül órákat is eltölthetünk a váróteremben a fájdalom kínzó társaságában. Időpontot lehet foglalni emailben, telefonon és a honlapon is.

Időpont foglalás
Időpontfoglalás

Érzéstelenítés

A felkészülésnél figyelembe kell venni, hogy fogorvosunk esetleg érzéstelenítő injekciót fog alkalmazni. Sokan félnek magától az injekció beadásától, de aggodalomra semmi ok, szinte észre sem lehet venni, amikor a fogorvos megejti ezt a beavatkozást. A fogászati kezelésre kényelmes ruhában érkezzünk, és lehetőség szerint szánjunk időt a beavatkozás kipihenésére is.

Parkolás és hazaút

A parkolási lehetőségeket, illetve az útvonalat is érdemes előre megtervezni, hogy gördülékenyen menjen az utazás a rendelőig, és ne legyen csúszás a fogászaton sem a késés miatt.
Rendelőnk rendkívül frekventált helyen látható a Dózsa György úti és Lehel téri 3-as metróállomás között, illetve számos villamos, busz és troli is közlekedik a közelben, a parkolás is könnyedén megoldható.

fogászati rendelő - térkép

 

Ár: 19.900 Ft

A fogunk sok minden miatt elszíneződhet, például dohányzástól, különböző italoktól (kávé, tea) vagy sok festékanyagot tartalmazó ételektől.

Tovább olvasom