Fogászatunk

Megközelítés

Fogászatunk Budapest szívében, a Váci úton található, a Dózsa György út és a Lehel tér metrómegállók között félúton. Parkolási lehetőség akár közvetlenül a rendelő előtt is lehetséges.

Bővebb információért kérjük, tekintse meg elérhetőségeinket!

A fogászati klinikáról

Fogorvosi rendelőnkben a legkorszerűbb berendezésekkel végzünk minden egyes kezelést, ahogy az egy nyugat-európai sztenderdeknek megfelelő fogászati klinikától elvárható. Működésünk évei alatt kialakult nemzetközi szakmai kapcsolataink révén a legkiválóbb gyártók gépeit, és a legmegbízhatóbb forrásból származó fogászati anyagokat használjuk, a legkülönbözőbb egyéni igényeknek is eleget téve.

Munkatársaink

Magasan kvalifikált és tapasztalt fogorvosaink munkáját összeszokott és motivált szakmai- és adminisztratív háttércsapat támogatja.
Fogászati asszisztenseinket szigorú követelmények alapján választottuk, és büszkén állíthatjuk, hogy fogászatunkon jól képzett és nagy rutinnal rendelkező, mosolygós asszisztenscsapat segíti fogorvosaink munkáját.
Pácienskoordinátoraink a hét bármely napján elérhetők telefonon vagy e-mailben, a budapesti fogászatok között kiemelkedő szakmai jártassággal nyújtanak információt érdeklődőinknek, és tesznek eleget pacienseink hol egyszerűbb, hol egészen összetett kéréseinek.

Szolgáltatásaink

Általános fogászat

A megelőzéstől a kisebb helyreállító kezelésekig.

Szájsebészet

Apróbb és komolyabb szájsebészeti beavatkozások hagyományos eljárással.

Esztétikai fogászat

A fogfehérítéstől az esztétikus héjakon át a teljes mosolytervezésig.

Fogbeültetés

Stabil és tartós fogpótlások akár élethosszig tartó garanciával.

Fogszabályozás

Gyermek- és felnőtt fogszabályozás, hagyományos és láthatatlan fogszabályozó készülékekkel, szakértő kezek által.