+36 70 312 9771

Felkészülés a fogászati kezelésre

FR dental

A fogászati kezelés nem csak a rendelõben töltött idõbõl áll. Ahhoz, hogy elégedetten távozzunk, érdemes figyelnünk néhány fontos dologra a kezelés elõtt és után is.

FR Dental fogorvosi rendelõ
FR Dental fogorvosi rendelõ

Fogorvos kiválasztása, idõpontfoglalás

Nagyon fontos, hogy olyan orvost válasszunk, akiben megbízunk, szimpatikus számunkra. A mai világban már számos felületen szerezhetünk információt leendõ fogorvosunkról: megnézhetjük a Facebookon vagy egyéb oldalakon található értékeléseket, elolvashatjuk a bemutatkozó szövegét, misszióját, fényképet, akár videót is nézhetünk róla.

Ha nyugodtan érkezünk a fogászati rendelõbe és teljes bizalommal fordulunk fogorvosunkhoz, minden gördülékenyebben megy, könnyebben otthonosnak érezhetjük a rendelõi közeget. Emellett fontos elõre idõpontot foglalni, mellyel nagyon sok idõt lehet spórolni, ugyanis idõpont nélkül órákat is eltölthetünk a váróteremben a fájdalom kínzó társaságában. Idõpontot lehet foglalni emailben, telefonon és a honlapon is.

Idõpont foglalás
Idõpontfoglalás

Érzéstelenítés

A felkészülésnél figyelembe kell venni, hogy fogorvosunk esetleg érzéstelenítõ injekciót fog alkalmazni. Sokan félnek magától az injekció beadásától, de aggodalomra semmi ok, szinte észre sem lehet venni, amikor a fogorvos megejti ezt a beavatkozást. A fogászati kezelésre kényelmes ruhában érkezzünk, és lehetõség szerint szánjunk idõt a beavatkozás kipihenésére is.

Parkolás és hazaút

A parkolási lehetõségeket, illetve az útvonalat is érdemes elõre megtervezni, hogy gördülékenyen menjen az utazás a rendelõig, és ne legyen csúszás a fogászaton sem a késés miatt.
Rendelõnk rendkívül frekventált helyen látható a Dózsa György úti és Lehel téri 3-as metróállomás között, illetve számos villamos, busz és troli is közlekedik a közelben, a parkolás is könnyedén megoldható.

fogászati rendelõ - térkép

 

Kérje fogorvosaink javaslatát kezelési tervvel együtt!

Kérjük adja meg érdeklődése részleteit!