Munkatársak

Erdős Balázs - Cégvezető

Erdős Balázs

Szakmai tapasztalat

2005-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdász szakán. Az egyetem elvégzése után Londonba költöztem, ahol üzlettársammal fogászati vállalkozást alapítottunk. Az elmúlt 10 évben lehetőségem volt megismerni a londoni üzleti környezetet. Üzlettársammal kitalálói és elindítói voltunk az Egyesült Királyságbeli magyar vállalkozók üzleti fórumának. Jelenleg a budapesti rendelőnket vezetem, munkatársaimmal a célunk, hogy a rendelőnk családias, vendégközpontú maradjon, ahol minőségi munkára helyezzük a hangsúlyt, még akkor is ha ez több időt is vesz igénybe. Azt szeretnénk elérni, hogy az évek után visszatérő vendégeink is ugyanazokkal a mosolygós arcokkal találkozzanak. 


Görögh Ferenc - Praxismenedzser

Görögh Ferenc

Szakmai tapasztalat

A páciensekkel való munka mindig izgalmas, kihívásokkal teli számomra. Izgalmas, ugyanis soha nem tudni, mi lesz a következő feladat, amit meg kell oldani. Kihívásokkal teli, mert ezek a feladatok mindig egyediek, minden páciens más és más. Ezt a problémamegoldó gondolkodást pedig az élet bármely területén lehet használni. A szenvedély a megfelelő szó annak kifejezésére, ahogyan ezekhez a mindennapi kihívásokhoz állok. A Forest&Ray nap mint nap ilyen kihívások elé állít, amitől a munkám igazán teljes lehet.

Bemutatkozó videó:


Botka Anett - Fogászati asszisztens

Botka Anett

Szakmai tapasztalat

A Semmelweis Egyetem Tanszék Oral Diagnosztika osztályán kezdtem a szakmám. 2017 eleje óta asszisztenskedek a Forest & Ray Dental fogászaton, amit az orvosok hozzáértése és a családias légkör miatt nagyon szeretek. Tapasztalatim alapján a betegek is hamar megnyugodnak nálunk, és szívesen jönnek kezelésekre hozzánk. Munkahelyem szakmai támogatása hozzásegített, hogy sikeresen elvégezzem a dentálhigiénikus szakot. Öröm számomra önállóan hozzájárulni a páciensek helyes szájápolási szokásaihoz.