Munkatársak

Olasz Klaudia - Asszisztens

Olasz Klaudia

Bemutatkozás

Sok területen kipróbáltam magam, de a fogászat ami fenntartotta az érdeklődésem, igy 2019-ben elvégeztem az asszisztens képzést. Büszkeséggel tölt el hogy fiatalon az egészségügyben találtam meg a helyem, és ebben a rendelőben szerezhetek további hasznos tapasztalatokat. Célom, hogy a páciensek minden félelmüket a váróban hagyják és örömmel térjenek vissza hozzánk.


Lóczi Alexandra - Asszisztens

Lóczi Alexandra

Bemutatkozás

Fogászati asszisztensként mindennél fontosabbnak tartom a kellemes, nyugodt és barátságos környezet kialakítását a páciens számára. Hiszem azt, hogy a kölcsönös bizalommal és együttműködéssel hatékony munkát érhetünk el együtt és elégedett, boldog mosollyal távozik páciensünk.


Kettinger Márk Tamás - Rendelő vezető

Kettinger Márk Tamás

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskolán, a Nyugat Magyarországi Egyetemen és a Széchenyi Egyetemen végeztem. 2019-ben kerültem egy mosonmagyaróvári fogászati klinikára ahol páciens koordinátorként dolgoztam, és kollégák segítségével hamar beletanultam és beleszerettem ebbe a hivatásba. 2020 novemberében költöztem Budapestre és kezdtem el dolgozni a Forest and Ray Dental-nál, eleinte mint páciens koordinátor később mint Rendelő vezető. Munkám során fontosnak tartom pácienseink, ügyfeleink és kollégáink irányába is az udvarias, segítőkész hozzáállást. Célom, hogy a fogászat csapatát motiválva a pácienseket a legmagasabb fokon szolgáljuk ki és lássuk el, hogy a páciens a lehető legelégedettebben távozzon tőlünk.