Munkatársak

Erdős Balázs - Cégvezető

Erdős Balázs

Szakmai tapasztalat

2005-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdász szakán. Az egyetem elvégzése után Londonba költöztem, ahol üzlettársammal fogászati vállalkozást alapítottunk. Az elmúlt 10 évben lehetőségem volt megismerni a londoni üzleti környezetet. Üzlettársammal kitalálói és elindítói voltunk az Egyesült Királyságbeli magyar vállalkozók üzleti fórumának. Jelenleg a budapesti rendelőnket vezetem, munkatársaimmal a célunk, hogy a rendelőnk családias, vendégközpontú maradjon, ahol minőségi munkára helyezzük a hangsúlyt, még akkor is ha ez több időt is vesz igénybe. Azt szeretnénk elérni, hogy az évek után visszatérő vendégeink is ugyanazokkal a mosolygós arcokkal találkozzanak. 


Görögh Ferenc - Praxismenedzser

Görögh Ferenc

Szakmai tapasztalat

A páciensekkel való munka mindig izgalmas, kihívásokkal teli számomra. Izgalmas, ugyanis soha nem tudni, mi lesz a következő feladat, amit meg kell oldani. Kihívásokkal teli, mert ezek a feladatok mindig egyediek, minden páciens más és más. Ezt a problémamegoldó gondolkodást pedig az élet bármely területén lehet használni. A szenvedély a megfelelő szó annak kifejezésére, ahogyan ezekhez a mindennapi kihívásokhoz állok. A Forest&Ray nap mint nap ilyen kihívások elé állít, amitől a munkám igazán teljes lehet.

Bemutatkozó videó:


Botka Anett - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Botka Anett

Szakmai tapasztalat

A Semmelweis Egyetem Tanszék Oral Diagnosztika osztályán kezdtem a szakmám. 2017 eleje óta asszisztenskedek a Forest & Ray Dental fogászaton, amit az orvosok hozzáértése és a családias légkör miatt nagyon szeretek. Tapasztalatim alapján a betegek is hamar megnyugodnak nálunk, és szívesen jönnek kezelésekre hozzánk. Munkahelyem szakmai támogatása hozzásegített, hogy sikeresen elvégezzem a dentálhigiénikus szakot. Öröm számomra önállóan hozzájárulni a páciensek helyes szájápolási szokásaihoz. 


Brassányi Veronika - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus, pácienskoordinátor

Brassányi Veronika

Szakmai tapasztalat

Fogászati asszisztensi végzettségemet 2014-ben, klinikai fogászati higiénikusi képesítésemet 2015-ben szereztem meg. A gyakorlarti idővel összesen 7 évig voltam asszisztensnő, ebből 4 éve látok el dentálhigiénikusi feladatokat is. Számomra mindig a páciensek megnyugtatása, a kezelések alatt való jó hangulat kialakítása volt a fő cél, melyet a fogászati prevenció fontossága is kiegészített, hiszen az egészséges fogazat az alapja a mindennapi jóllétünknek is. Kiemelten fontosnak tartom a gyermekkori prevenciót, tanácsadást is. Jelenleg a dentálhigiénikusi munka mellett páciens koordinátorként is dolgozom, amely új kihívásokat hozott a munkámba. Nagy öröm számomra, hogy betekintést nyerhetek a fogászat háttérmunkáiba, és a rendelő működtetésének mindennapi feladataiba. 


Kérdő Bernadett - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Kérdő Bernadett

Szakmai tapasztalat

Asszisztens, dentálhigiénikus. Fogászati asszisztensi pályám 2013-ban kezdtem Budapesten egy magánegészségügyi központban. 2017-ben megszereztem a dentálhigiénikus végzettséget, azóta ezzel is foglalkozom. 2019  márciusában másodállásban kezdtem dolgozni a Forest & Ray Dental-nál. Nagyon megtetszett a csapatszellem, a kedves barátságos légkör, mindemellett a szakmai fejlődés lehetősége.  2019. júliusától, már mint főállású asszisztens erősítem a Forest & Ray Dental csapatát. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a prevenciót,  ezért minden esetben részletesen felvilágosítom pácienseim a helyes szájápolással kapcsolatban. Örömmel tölt el, ha pácienseim megfogadják a tanácsaim, és elégedett, széles mosollyal térnek vissza hozzám.