Általános fogászat

5 érv a rendszeres fogorvosi vizitek mellett:

  • Mert a fogászati problémák többsége rendszeres kontroll mellett megelőzhető
  • Mert a korán felismert problémák általában egyszerűen, gyorsan, alacsony költségek mellett kezelhetők
  • Mert elkerülhetjük a későbbi “vészhelyzetek” és komolyabb költséggel járó fogászati kezelések kialakulását
  • Mert a fogorvoslátogatás része az egészségtudatos életmódnak
  • Mert lehetőségünk nyílik professzionális tanácsot kérni szájhigiéniás vagy egyéb fogászati kérdésekben, mely további segítséget nyújt a problémák kialakulásának megelőzésében.
Általános fogászat
Ragyogó mosoly mindenkinek

Ha azonban már kialakult egy fogorvosi probléma, fogászatunkon biztosan találunk rá megoldást!

Fogkő eltávolítás

A professzionális fogászati tisztítást sokan - tévesen - fogkőleszedésként azonosítják. Valójában a fogkőleszedés mellett egy komplex és professzionális szájhigiéniai kezelést kapunk. A “fogászati kezelések alfájáról” itt olvashat bővebben!

Fogtömés

Kiesett tömések pótlása, amalgámos tömések cseréje észrevétlen esztétikus tömésekre, lepattant zománc esztétikus helyreállítása. Számos problémára megoldást nyújtó esztétikus töméseinkről bővebben!

Gyökérkezelés

Ha fáj is, nincs még minden veszve. Gyulladt fogainktól nem kell búcsút vennünk, egy szakszerűen, értő kezek által végzett gyökérkezelés megmentheti fogunkat a húzástól évekre, évtizedekre, vagy akár élethosszig is.

Foghúzás

Fog eltávolítás fájdalommentesen, gyorsan. Ha nincs más megoldás, csak a húzás, legyen az a lehető legkíméletesebb, a lehető legkomfortosabb körülmények között. Fájdalommentes foghúzásokról további információk!

Fogorvosi ügyelet

Ha már késő a megelőzésen gondolkodni, és a legrosszabb pillanatban mégis felüti a fejét a fogfájás, bízza magát fogászati ügyeletünkre! Sürgősségi fogorvosi ügyelet Budapest frekventált pontján, rugalmas rendelkezésre állási idővel!