Dentálhigiéniai kezelés a magabiztos mosolyért – vezető szépségblogger ajánlásával [Remzső Anna]

A népszerű hazai szépség site, a Fashion & Sweets bloggere, Remzső Anna a közelmúltban a Forest & Ray Dentalt választotta dentálhigiéniai kezelésre. Tudatos döntés volt ez részéről, hiszen vezető hazai szépségbloggerként fontos számára, hogy egészséges fogsorral rendelkezzen.

A szép és egészséges fogak megmaradásának egyik feltétele a fogkövek rendszeres ellenőrzése. Erre azért van szükség, mert a fogakon és az ínyszél alatti felszínen kialakuló kemény, elmeszesedett réteg, a fogkő képződése fokozza az íny- és fogágybetegségek, illetve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

Fogászati állapotfelmérés
Fogászati állapotfelmérés

Sajnos a fogkőtől otthoni körülmények között nem lehetséges megszabadulni, ugyanis a hétköznapokban használt hagyományos eszközök - a fogkefe és fogselyem - nem alkalmasak a kialakult réteg eltávolítására. Erre a megfelelő módszer a rendelőben végzett rutineljárás, a dentálhigiéniai kezelés, amely a fogkőeltávolítást és a fogfelszín csillogóvá polírozását foglalja magában.

Dentálhigiéniai kezelés
Dentálhigiéniai kezelés

A kezelés számos előnnyel rendelkezik. A már említett szájüregi betegségek és fogszuvasodás megelőzése mellett szebbé, világosabbá válnak fogak, növekszik a komfortérzet és a magabiztosság, továbbá a rendszeres fogkőeltávolítással megelőzhetőek a nagyobb költségekkel járó fogászati beavatkozások is.

Szájápolási tanácsadás
Szájápolási tanácsadás

Idéznénk Anna szavait a kezelésről: "...először tisztázzuk azt a kérdést, ami mindenki agyában átfut, aki (bármilyen)  fogorvosi kezelést fontolgat. Fájni fog? Nem, de nem is lesz olyan kellemes, mint egy arcmasszázs. Az állapotfelmérés után érzéstelenítő pasztát visznek fel a fogak és az ínyek felszínére, majd egy ultrahangos készülékkel megkezdik a fogkövek eltávolítását. Ennek ideje a probléma mértékének megfelelően változhat, de általában 10-20 percet vesz igénybe. Utolsó lépésként egy speciális eszközzel és polírozó pasztával tökéletesen simává és csillogóvá teszik a fogakat. Utána egyből jobb lesz a nyelveddel végigsiklani a fogakon!"

A fogkőleszedés és polírozás után fogorvosunk szájhigiéniai tanácsadással zárja a kezelést, hogy páciensünk minél tovább, a megfelelő módszerrel és technikával tarthassa fent szájürege és fogai egészségi állapotát.


Kattintson, tekintse meg dentálhigiéniai kezelésünk árát, és foglaljon időpontot már most!

Ár: 17.000 Ft

A fogszabályozást csak alapos előkészületek után lehet elkezdeni: akciónk keretében kedvezményes áron állítjuk össze a kezelési tervet.

Tovább olvasom