+36 70 312 9771

Dentálhigiéniai kezelés a magabiztos mosolyért – vezetõ szépségblogger ajánlásával

Fogorvos budapesten

A népszerû hazai szépség site, a Zomilla Beauty and Style bloggere, Monos Adél a közelmúltban a Forest & Ray Dental rendelõnket választotta dentálhigiéniai kezelésre. Adél vezetõ hazai szépségbloggerként pontosan tudja, hogy az egészségesen karbantartott fogsor elengedhetetlen a magabiztos megjelenéshez.

Ahogy azt vezetõ fogorvosaink a páciensnek elmondták: a fogakon és az ínyszél alatti felszínen kialakuló kemény, elmeszesedett réteg, a fogkõ képzõdése fokozza az íny- és fogágybetegségek, illetve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

dentálhigiéniai kezelés

A fogkõtõl otthoni körülmények között sajnos nem lehetséges megszabadulni, ugyanis a hétköznapokban használt hagyományos eszközök – a fogkefe és fogselyem – nem alkalmasak a kialakult réteg eltávolítására. Erre a megfelelõ módszer a rendelõnkben is végzett rutineljárás, a dentálhigiéniai kezelés, amely a fogkõeltávolítást és a fogfelszín csillogóvá polírozását foglalja magában.

A kezelés számos elõnnyel rendelkezik. A már említett szájüregi betegségek és fogszuvasodás megelõzése mellett szebbé, világosabbá válnak fogak, növekszik komfortérzet és magabiztosság, és a rendszeres fogkõeltávolítással megelõzhetõek a nagyobb költségekkel járó fogászati kezelések.

dentálhigiéniai kezelés

A kezelés megkezdése minden esetben egy gyors állapotfelméréssel kezdõdik. Ezt követõen érzéstelenítõ pasztát kenünk fel a fogak és az íny felszínére, hogy az amúgy is fájdalommentes kezelés az esetleg érzékenyebb pácienseknek egyáltalán ne okozzon kellemetlenséget. Következõ lépésként egy ultrahangos készülékkel megkezdjük a fogkõ eltávolítását, amely a fogkövesedés mértékétõl függõen 10 perctõl fél óráig is tarthat. Utolsó lépésként egy speciális eszközzel és polírozó pasztával tökéletesen simává, csillogóbbá tesszük a fogakat. A fogkõeltávolítás és polírozás után fogorvosunk szájápolási tanácsadással zárja a kezelést, hogy páciensünk minél tovább, a megfelelõ módszerrel és technikával tarthassa fent szájürege és fogai egészségi állapotát.

dentálhigiéniai kezelés

Monos Adél számára nem ismeretlenek az ilyen jellegû, egészséges szépséget biztosító kezelések, hiszen több éve sikerrel mûködteti szépségtanácsokkal foglalkozó oldalát, többek között kiváló kapcsolatot ápol olyan cégekkel, mint az Avon és  szerepelt az m1 Rúzs és Selyem mûsorában is.


Kattintson, tekintse meg dentálhigiéniai kezelésünk árát, és foglaljon idõpontot már most!

Kérje fogorvosaink javaslatát kezelési tervvel együtt!

Kérjük adja meg érdeklődése részleteit!