+36 70 312 9771

Dentálhigiéniai kezelés a magabiztos mosolyért – vezetõ szépségblogger ajánlásával [Remzsõ Anna]

Dentálhigiéniai kezelés

A népszerû hazai szépség site, a Fashion & Sweets bloggere, Remzsõ Anna a közelmúltban a Forest & Ray Dentalt választotta dentálhigiéniai kezelésre. Tudatos döntés volt ez részérõl, hiszen vezetõ hazai szépségbloggerként fontos számára, hogy egészséges fogsorral rendelkezzen.

A szép és egészséges fogak megmaradásának egyik feltétele a fogkövek rendszeres ellenõrzése. Erre azért van szükség, mert a fogakon és az ínyszél alatti felszínen kialakuló kemény, elmeszesedett réteg, a fogkõ képzõdése fokozza az íny- és fogágybetegségek, illetve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

Fogászati állapotfelmérés
Fogászati állapotfelmérés

Sajnos a fogkõtõl otthoni körülmények között nem lehetséges megszabadulni, ugyanis a hétköznapokban használt hagyományos eszközök – a fogkefe és fogselyem – nem alkalmasak a kialakult réteg eltávolítására. Erre a megfelelõ módszer a rendelõben végzett rutineljárás, a dentálhigiéniai kezelés, amely a fogkõeltávolítást és a fogfelszín csillogóvá polírozását foglalja magában.

Dentálhigiéniai kezelés
Dentálhigiéniai kezelés

A kezelés számos elõnnyel rendelkezik. A már említett szájüregi betegségek és fogszuvasodás megelõzése mellett szebbé, világosabbá válnak fogak, növekszik a komfortérzet és a magabiztosság, továbbá a rendszeres fogkõeltávolítással megelõzhetõek a nagyobb költségekkel járó fogászati beavatkozások is.

Szájápolási tanácsadás
Szájápolási tanácsadás

Idéznénk Anna szavait a kezelésrõl: „…elõször tisztázzuk azt a kérdést, ami mindenki agyában átfut, aki (bármilyen)  fogorvosi kezelést fontolgat. Fájni fog? Nem, de nem is lesz olyan kellemes, mint egy arcmasszázs. Az állapotfelmérés után érzéstelenítõ pasztát visznek fel a fogak és az ínyek felszínére, majd egy ultrahangos készülékkel megkezdik a fogkövek eltávolítását. Ennek ideje a probléma mértékének megfelelõen változhat, de általában 10-20 percet vesz igénybe. Utolsó lépésként egy speciális eszközzel és polírozó pasztával tökéletesen simává és csillogóvá teszik a fogakat. Utána egybõl jobb lesz a nyelveddel végigsiklani a fogakon!”

A fogkõleszedés és polírozás után fogorvosunk szájhigiéniai tanácsadással zárja a kezelést, hogy páciensünk minél tovább, a megfelelõ módszerrel és technikával tarthassa fent szájürege és fogai egészségi állapotát.


Kattintson, tekintse meg dentálhigiéniai kezelésünk árát, és foglaljon idõpontot már most!

Kérje fogorvosaink javaslatát kezelési tervvel együtt!

Kérjük adja meg érdeklődése részleteit!