+36 70 312 9771

Fájdalommentes fogkõeltávolítás – blogger ajánlásával

recepcio kezdooldal london

Bogdándi Virág, a népszerû Virág’s Lab blog írója, nemrégiben dentálhigiéniai kezelésen vett részt a Forest & Ray Dental rendelõjében. Cikkünkben olvashattok Virágról, kezelésünkrõl és persze az élményeirõl.  

Mit kell tudnunk rólad, mivel foglalkozol?

„Bogdándi Virág vagyok, 24 éves vegyész PhD hallgató. Egyetemi tanulmányaim mellett aktívan vezetem Virág’s Lab címû blogomat, ahol rendszeresen osztok meg outfit fotókat, stílustippeket, beauty posztokat valamint személyesebb hangvételû bejegyzéseket is. Célom, hogy inspirációt nyújtsak a hozzám hasonló korosztálynak és megmutassam nekik, hogy a stílus nem pénz, hanem egyéniség kérdése. Mindenki számára elérhetõ ruhadarabokat viselek, így maradok hiteles olvasóim számára, emellett elõszeretettel csempészek magyar tervezõi termékeket is a szettekbe, ezzel is népszerûsítve a fiatal tehetségeket. A divattal és szépségápolással kapcsolatos bejegyzések mellett nagyon fontosnak tartom, hogy közel álljak olvasóimhoz, ezért gyakran írok személyes bejegyzéseket, amelyek a visszajelzések szerint nagyon népszerûek.”

Bogdándi Virág
Bogdándi Virág a Forest & Ray Dental rendelõjében

Egyetértesz abban, hogy a tökéletes megjelenés alapja egy szép mosoly?

„Próbálok az élet minden területén pozitívan állni a dolgokhoz és minél többet mosolyogni. Egy megnyerõ mosolyhoz azonban hozzátartozik a szép, ápolt fogsor, így fogaim egészsége nagyon fontos számomra. Ezért is látogattam el a Forest & Ray Dental fogászatára, ahol dr. Polgár Katalintól kaptam egy dentálhigiéniai kezelést, valamint a doktornõ hasznos tanácsokkal is ellátott fogaim épségének megõrzése érdekében.”

A dentálhigiéniai kezelésrõl

A szép és egészséges fogak megmaradásának egyik feltétele a fogkövek rendszeres ellenõrzése. Erre azért van szükség, mert a fogakon és az ínyszél alatti felszínen kialakuló kemény, elmeszesedett réteg, a fogkõ képzõdése fokozza az íny- és fogágybetegségek, illetve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

Fogászati állapotfelmérés
Fogászati állapotfelmérés

Sajnos a fogkõtõl otthoni körülmények között nem lehetséges megszabadulni, ugyanis a hétköznapokban használt hagyományos eszközök – a fogkefe és fogselyem – nem alkalmasak a kialakult réteg eltávolítására. Erre a megfelelõ módszer a rendelõben végzett rutineljárás, a dentálhigiéniai kezelés, amely a fogkõeltávolítást és a fogfelszín csillogóvá polírozását foglalja magában. A legmodernebb technológiával, ultrahangos készüléket használva tisztítjuk meg a fogak felszínét.

Ultrahangos fogkõeltávolítás
Ultrahangos fogkõeltávolítás

A kezelés számos elõnnyel rendelkezik. A már említett szájüregi betegségek és fogszuvasodás megelõzése mellett szebbé, világosabbá válnak fogak, növekszik a komfortérzet és a magabiztosság, továbbá a rendszeres fogkõeltávolítással megelõzhetõek a nagyobb költségekkel járó fogászati beavatkozások is.

Szájápolási tanácsadás
Szájápolási tanácsadás

Hogyan érezted magad a kezelés közben?

„Nagyon jól éreztem magam a kezelésen, ugyanis a személyzet rendkívül kedves és segítõkész volt, doktornõ pedig értékes információkat osztott meg fogaim állapotáról illetve arról, hogy mire érdemes odafigyelnem a fogápolás során.”

Ha szeretnél te is ragyogó mosolyt és megszabadulni a fogkő okozta kellemetlen problémáktól az alábbi linken jelentkezhetsz hozzánk kezelésre : Szeretnék ragyogó mosolyt és eltávolítani a fogkövem!

Fotó: Martinek Ádám


Kattintson, tekintse meg dentálhigiéniai kezelésünk árát, és foglaljon idõpontot már most!

Kérje fogorvosaink javaslatát kezelési tervvel együtt!

Kérjük adja meg érdeklődése részleteit!