Szájsebészet

Szájsebészeti kezeléseink többnyire helyi érzéstelenítésben, ambulánsan történnek, azaz a páciens a beavatkozást követően fájdalom és egyéb kellemetlen tünetek nélkül térhet vissza megszokott napi rutinjához. Budapesti szájsebészetünk minden páciensünk számára biztosítja a privát fogászati és szájsebészeti ellátások minden előnyét - kényelmet, rugalmasságot és odafigyelést. Rendelőnkben - a teljesség igénye nélkül - az alábbi szájsebészeti kezelések vehetők igénybe:

Szájsebészet

Szájsebészet: Csontpótlás

Fogvesztés esetén, az eltávolított fog környékén hosszabb-rövidebb idő elteltével gyakran megindul az állcsont sorvadása. A csontpótlási eljárások sokrétűek lehetnek, és többségük gyorsan és minimális kockázattal végezhető el. Az így megvastagított és megerősített állcsont már be tud fogadni implantátumokat.

Szájsebészet: Szinuszemelés

Fogászati implantológiára szakosodott rendelőkben mindennapos beavatkozás, mely magyarra fordítva arcüreg-emelést jelent. A szinuszemelés lehetőséget biztosít az elvékonyodott csonttal rendelkező pácienseknek is arra, hogy implantációs kezelésben részesülhessenek, és élvezhessék az ennek eredményével járó minden előnyt.

Szájsebészet: Bölcsességfog műtét

Fájdalom, feldagadt arc, torlódó fogak - csak néhány azok közül a tünetek közül, amelyet bölcsességfogunk okozhat. A bölcsességfog húzás sok esetben szájsebészeti természetű kezelés, de megfelelő kezekben, körültekintő ellátás mellett a kellemetlenségek elkerülhetők!

Szájsebészet: Cisztaeltávolítás

A foggyökerek csúcsánál kialakult ciszták általában hosszú ideig nem okoznak kellemetlen tüneteket. Elfertőződésük azonban már komolyabb kockázattal és kellemetlenebb következményekkel jár. A fogciszták többsége egyszerűen diagnosztizálható, és szerencsés esetben a ciszták eltávolítása sem jelent komoly szájsebészeti operációt.

Szájsebészet: Gyökércsúcs rezekció

Gyökércsúcs körüli ciszták kezelésének, a fog megmentésének végső eszköze. A gyökércsúcs rezekció a legutolsó kísérlet, amit szájsebésze egy beteg fog megmentésére tehet - nem érdemes elszalasztani, a gyökércsúcs-rezekció ugyanis igen jó sikerrátával hosszú évekre konzerválhatja fogát.